طرز تهیه جگر مرغ

طرز تهیه جگر مرغ - طرز های قدیمی و فوق العاده خوشمزه

مواد لازم برای تهیه جگر مرغ

  • یک مرغ بزرگ
  • سه قاشق سوپخوری کره شیرین
  • دو قاشق سوپخوری سیب زمینی
  • نمک، فلفل و فلفل سیاه به میزان کافی
  • دو قاشق سوپخوری کلش تخم مرغ
  • یک قاشق سوپخوری روغن کلش
  • یک قاشق چایخوری سیر
  • یک قاشق چایخوری سیب زمینی
  • یک قاشق چایخوری روغن
  • یک پیمانه کلش
  • یک پیمانه آب

نحوه تهیه جگر مرغ

قرار دادن مرغ در قابلمه

اولین کار که میتوانید برای تهیه جگر مرغ انجام دهید، درست کردن مرغ است. برای این کار، مرغ را باید به قابلمه یا ظرفی یکسان قرار دهید و سپس از هر نوع نمک، فلفل و فلفل سیاه استفاده کنید تا به آن مزه ای بدهید.

طبخ مرغ

بعد از این که مرغ با مواد مذاق درست شده است، کلش را روی آن قرار دهید و سپس روغن و چایخوری سیر و سیب زمینی را به آن اضافه کنید. همانطور که قبلاً به شما گفته شد، اگر میخواهید که این غذا به شکل خوبی کامل شود، از مقدار استفاده کنید فقط نمک، فلفل و فلفل سیاه کافی است.

طبخ در فر

هنگامی که مرغ با مواد مذاق درست شده است، باید در فر با دمای 350 درجه کشیده شود. برای این کار، باید مرغ را در فر بزنید و به آن آب یا کلش را به اندازه کافی اضافه کنید تا سطح اطراف مرغ را پوشانده شود. پس از این که مرغ به درستی در فر بزنید، یک ساعت به صورت روزانه با دمای 350 درجه خنک کنید.

خوردن جگر مرغ

جگر مرغ به راحتی میتوان با تلخونه یا ساندویچ های سبزی، پنیر پیتزا و همچنین با نان و سالاد ها خورد. برای خوردن جگر مرغ یک چیز کمی باید در نظر داشت که این غذا به محض این که از فر خارج شد، بسیار خوشمزه است و باید فوراً خورده شود.

نکته های مهم
  • مرغ باید پیش از طبخ با نمک و فلفل درست شود.
  • در هنگام طبخ از روغن و چایخوری سیر و سیب زمینی استفاده کنید.
  • در فر با دمای 350 درجه کشیده شود


    طرز تهیه جگر مرغ